Werknemer in de schijnwerpers: Kent Huo – NERO Global Tracking

Wat vind je het leukste aan werken bij Nero?

De mensen. We zijn als een grote familie. We helpen elkaar en groeien samen op.

Als er een boek was over Nero’s Dev en QA-team, hoe zou het dan heten? Waarom?

Ik zou de titel gebruiken uit het boek van Denis Waitley en Reni L. Witt, “The Joy of Working”.

Niemand wil slaven van het werk zijn, maar het Dev- en QA-team van Nero zorgen ervoor dat ik elke dag het plezier van werken voel. Succes en mislukking delen we samen. Samen uitdagingen aangaan en overwinnen.

Ik hou van deze quote uit het boek:

“Pessimisten zien achter elke kans een probleem. Optimisten zien achter elk probleem een ​​kans.”

Wat doe je in je vrije tijd? Enige hobby’s?

Ik ga graag wandelen wanneer ik mijn eigen vrije tijd heb. Ik geniet ervan om langs te wandelen en het geweldige landschap te bewonderen dat door moeder natuur is gecreëerd. Ik hou ook van boeken lezen, naar muziek luisteren, films kijken en naar sport kijken.

Welk advies zou je collega’s en klanten geven om de goede sfeer op het werk elke dag te behouden?

Geniet van de uitdagingen waarmee je elke dag wordt geconfronteerd en omarm de mensen met wie je elke dag omgaat.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Transistore.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart