Medewerker Spotlight: Samantha Fung – NERO Global Tracking

Hoe heb je je carrière bij Nero Global en familie in deze tijd in evenwicht gehouden?
Ik stel graag prioriteiten, plan en doe dingen indien mogelijk van tevoren. Hierdoor kan ik de tijd tussen mijn werk en mijn gezin beter plannen. Thuis is het etenstijd wanneer we als gezin samen aan tafel gaan voor het diner en om de beurt de gebeurtenissen van de dag delen.

Wat vind je het meest uitdagend in deze tijd?
De meest uitdagende zaak tijdens de COVID-19-tijd zou zijn om ervoor te zorgen dat onze installateur veilig blijft wanneer hij ter plaatse in verschillende omgevingen werkt. Omdat ik verschillende mensen moet ontmoeten voor het ophalen en afleveren van zendingen, en ook om pakketten van alle andere plaatsen te ontvangen, moet ik mijn handen constant blijven wassen en sociale afstand nemen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig blijft.

Wat vind je het leukst aan het werken met Nero?
Ik waardeer de werkomgeving hier. Managers proberen persoonlijke connecties te maken met de medewerkers en ik kreeg opbouwende kritiek zonder me het gevoel te geven dat ik gefaald heb of negatief beoordeeld wordt. Dit heeft me geholpen om van de fout te leren en te voorkomen dat ik deze in de toekomst herhaal. En ook mijn collega’s zijn ondersteunend en vriendelijk. Ik denk dat dit is waar ik het meest van hou in Nero.

Welk advies zou je collega’s en klanten geven om de goede sfeer op het werk elke dag te behouden?
Het motiverende advies dat ik wil delen is:

Het beste project waar je ooit aan zult werken, ben jij.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Transistore.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart